RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

”Dør til dør” vant Emmy

Sist oppdatert:
TV-filmen "Door to door" stakk av med flest priser under årets Emmy Awards. Hele seks priser gikk til miniserien som handler om dørsalgsmannen Bill Porter.

TV-filmen er basert på den sanne historien om Bill Porter som ble født med cerebral parese.

Dør-til-dør er historien om mannen som nekter å gi opp. Selv om han har problemer med å gå, selv om han har fått beskjed om at han ikke får jobb, trasser Porter skjebnen og blir en suksessrik salgsmann.

Filmen er et samarbeid mellom regissør og manusforfatter Steven Schachter, samt manusforfatter og skuespiller William H. Macy. Begge stakk av med to priser hver.

Filmen er den første i samarbeidet mellom TNT, Turner Network Television, og Johnson & Johnsons nylig publiserte samarbeid for å utvikle og produsere originale filmer. Med samarbeidet skal Johnson & Johnson øke andelen familievennlige programmer på TNT.

Også "Presidenten", "Alle elsker Raymond", "Will & Grace" og "Sopranos" fikk forventede priser. Uventet nok ble dramaserien om begravelsesbyrået i "Six feet under" bare hedret med en Emmy.

Home Box Office (HBO) ble tildelt flest individuelle priser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere