RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dra dit nå

Nyt romantikk ved Playa del Duque-stranden på Tenerife.
Nyt romantikk ved Playa del Duque-stranden på Tenerife. Foto: Iberostar El Mirador
Romantisk luksus i Spania eller elvelangs gjennom Europa. Her er tilbudene vi mener du burde vurdere akkurat nå.

HTML EMBED

SPANIA Romantisk luksus

«Blu Couples» er Star Tours konsept for par som vil reise til hoteller med et romantisk miljø uten forstyrrende småbarn. Få steder er dette konseptet mer rendyrket enn på luksuriøse Iberostar El Mirador ved Playa del Duque-stranden på Tenerife.
Når: 23.–30. oktober
Hvem: Star Tour
Pris: 23 796 kr for to personer i juniorsuite på femstjerners hotell inkludert fly t/r Oslo–Tenerife.
Husk: Et besøk nær toppen av Spanias høyeste fjelltopp Teide er obligatorisk for førstegangsbesøkende til Tenerife.

BLI MED OSS TIL BARCELONA

ESTLAND Romantiske Muhu

Pädaste på øya Muhu vest i Estland er et av de mange godsene i Baltikum som nå er pusset opp og fylt med fristende spabehandlinger og gourmetrestauranter. Pädaste er medlem av den anerkjente kjeden Small Luxury Hotels of the World, og er for øvrig kjent som stedet duoen Pet Shop Boys pleier å dra for å slappe av og skrive nye låter. Nå kan du selv dra hit sammen med din kjære og bli dyktig skjemt bort.
Når: 1.–10. mai
Hvem: Pädaste Manor
Pris: Ca. 17 500 kr for fire netter for to personer i deluxe double. Alle måltider, en full dag med diverse spabehandlinger, sightseeingtur med guide og en privat middag i godsets lille kinosal er noen av pakkens ingredienser.
Husk: Du kan fly t/r Oslo-Tallinn med Estonian Air, Norwegian eller Ryanair fra rundt 700 kr. Fra Tallinn til Muhu er det snaue tre timer med bil og ferge.

LAST NED GRATIS GUIDE TIL TALLINN

MALTA Middelhavets midtpunkt

På den lille øystaten Malta sør for Sicilia kan du nyte tilbakelent småbyliv og noe av Middelhavets beste og klareste badevann. Her har den lille fiskerbyen St. Pauls Bay nå vokst sammen med de populære feriestedene Bugibba og Quawra. Til St. Pauls Bay kommer malteserne selv når de vil ha en deilig og rolig ferie kombinert med en passe dose kveldsliv.
Når: 25. juni–2. juli
Hvem: Sembo
Pris: 1749 kr per person for syv netter i dobbeltrom med halvpensjon på trestjerners The Strand Aparthotel.
Husk: Malta er et av Europas minste land og alle innbyggerne prater engelsk.

MALTA 12 POENG

TANZANIA Safari og strandliv

Afrikas ville dyr og fantastiske natur kombinert med en tur til paradisøya Zanzibar gir en uforglemmelig pakke hvor du får oppleve noe av det beste Afrika kan by på. Du bor i bra lodger og komfortable teltcamper. Par på bryllupsreise får litt ekstra service og tilleggsytelser under reisen.
Når: 16.–30. juni
Hvem: Kenzan Tours
Pris: 23 600 kr per person ved overnatting i dobbeltrom, måltider ifølge programmet og flyreise Oslo-Tanzania t/r via Stockholm.
Husk: Snakk med din lege eller en vaksineklinikk om anbefalte vaksiner.

SAFARI I SÆRKLASSE

RUSSLAND Storslagne St. Petersburg

Få byer er så fylt med pompøse bygninger og spennende kunstskatter som russiske St. Petersburg. Europas beste arkitekter ble hentet inn da tsar Peter den store skulle bygge Russlands «vindu mot vest» tidlig på 1700-tallet, og herligheten ligger bare snaue to timers flytur fra Oslo.
Når: 23.–16. mai
Hvem: Kalinka-tours
Pris: 9395 kr per person i dobbeltrom på det legendariske, femstjerner Gran Hotel Europe inkludert flyreise t/r Oslo–St. Petersburg.
Husk: Russland krever visum for nordmenn.

ST. PETERSBURGS BESTE

SPANIA Yoga på Mallorca

I fem dager kan du lade opp batteriene med yoga i solfylte omgivelser i Illetas på Mallorca. Med som instruktør blir Vibeke Klemetsen, og dere bor på et koselig, firestjerners og familiedrevet hotell.
Når: 22.–26. mai
Hvem: Jomfrureiser
Pris: 8800 kr i dobbeltrom på Hotel Bon Sol med halvpensjon, to daglige yogaøvelser, transfer og flyreise t/r Oslo–Mallorca.
Husk: Det er kort vei inn til Palma som er en av Middelhavets vakreste byer.

LUKSUS I SYDEN - MALLORCA

DONAU Elvelangs gjennom Europa

Donau er en av verdens mest romantiske elver der den pløyer seg gjennom Sentral-Europa på vei mot Svartehavet. Sjarmerende småbyer, flotte fjellpartier, vingårder og middelalderslott ligger nærmest på rad og rekke langs begge sider av elven.
Når: 17.–24. juli
Hvem: Nordmanns-Reiser
Pris: 18 200 kr i dobbeltlugar på båt fra AMA Waterways mellom Budapest og tyske Vilshofen inkludert fly t/r Oslo samt transfer.
Husk: Mange komponister har blitt inspirert av Donau. Skaff deg Johann Strauss’ vakre «An der schönen blauen Donau» før du reiser.

SLØS ELLER SPAR I BUDAPEST

MIDDELHAVET Storslått til sjøs

Norwegian Cruise Line er kjent for sitt «Freestyle Crusing»-konsept hvor du har ekstra mange valgmuligheter når det gjelder restauranter. I sommer er rederiets store stolthet, «Norwegian Epic», satt inn i det vestlige Middelhavet med spennende, åttedagers cruise. Seilasen gir deg mulighet til å oppleve byer som Roma, Firenze, Napoli, Palma og Pisa.
Når: 22.–30. mai
Hvem: Norwegian Cruise Line
Pris: 5400 kr per person i innvendig lugar med avreise Barcelona.
Husk: Flyreisen ned fikser du greit selv ved hjelp av SAS, Norwegian eller Rynanair.

5 TIPS TIL CRUISEFERIEN

FINLAND Tango i Seinäjoki

Ingen europeisk nasjon er så besatt av tango som Finland. Avstanden mellom Argentina og Finland er stor, men det er noe ved tangoen som også finner gehør blant melankolske finner. Seinäjoki er den finske tangohovedstaden, og byen arrangerer sin årlige tangofestival i juli. På gater og torg vil finner og tilreisende kaste seg ut i den livsbejaende pardansen.
Når: 6.–10. juli
Hvem: Ryanair flyr mellom Rygge og Tampere (et par timers buss- eller bilreise fra Seinäjoki). Spa Hotel Härmä ligger 38 km fra Seinäjoki og er det nærmeste hotellet som fortsatt har ledige rom.
Pris: 938 kr for flyreise Rygge-Tampere t/r. Spa Hotel Härmä tar 5200 kr for fire netter i dobbeltrom via www.booking.com.
Husk: Seinäjoki har flere flotte bygg tegnet av den verdenskjente finske arkitekten Alvar Alto – blant annet byens staselige kirke og regionens bibliotek.

ABONNER PÅ REISER & FERIE

SPANIA Tosomhet på Gran Canaria

Ving Sunprime Resort er forbeholdt voksne par som reiser uten barn. Sunprime Atlantic View Suites & Spa er det gamle Sunwing-hotellet i Playa del Inglés som nå er pusset opp og oppgradert til et lekkert hotell i rolige omgivelser, samtidig som du har kort vei bort til det intense nattelivet.
Når: 8.–15. juni
Hvem: Ving
Pris: 8290 kr for to personer i ettroms Prime suite med utsikt mot Maspalomas samt fly t/r Oslo-Gran Canaria.
Husk: Du kan enkelt oppgradere til all inclusive.

KANARIØYENES SKATTER - GRAN CANARIA

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere