Gå til sidens hovedinnhold

Dra på romantisk piknik

Nå som sommeren er her for fullt kan du pakke piknikkurven og ha en romantisk rendezvous ute i det fri. Vi forteller deg hvordan du skaper den riktige stemningen.

(Side2) Sommeren er naturlig høysesong for piknik og den perfekte tid for å ha et stevnemøte ute i det fri. Ikke bare er det romantisk med en date ute i det fri, men det er også en perfekt mulighet for å imponere din date.

Vi gir deg tipsene for hvordan du lager en romantisk piknik for to.

Location-location-location
Plasseringen er viktig. Det er essensielt at omgivelsene er vakre og samtidig kritisk at stedet ikke er overfylt av andre mennesker. Du ønsker en rolig og avslappet ramme rundt din date og omgivelsene vil sette utgangspunktet for hvordan ditt stevnemøte vil utvikle seg. En ting du bør tenke på er at det kan være en fordel å plassere seg i kort gåavstand til offentlig toalett da du neppe vil avbryte stevnemøte fordi du er trengende.

Finn din perfekte match her

Utstyret er viktig
Du trenger ikke en fancy piknik kurv for å dekke opp til en fantastisk piknik. Det kritiske er at oppbevaring av maten skjer på en slik måte at maten holder seg frisk og ikke blir klemt eller ødelagt. Skal man ha drikke som best serveres avkjølt er det svært viktig at denne faktisk er kald når den serveres. Ingenting ødelegger stemningen mer enn å drikke lunken hvitvin på en varm sommerdag.

Stilfullt er viktig
På piknik skal det være enkelt, men også stilfullt. Kopper og fat av papir kan fungere bra, men hvorfor ikke satse på noe med litt mer stil? Det nyeste innen engangsfat er bambus eller harplast som faktisk ser og føles som vanlige tallerkener. Bambusfat er, i tillegg til å se mer rafinert ut, svært miljøvennlig noe som garantert vil imponere din date i disse miljøtider. Når det gjelder drikkebeger er det viktig å huske at vin ikke drikkes av kopper, men av vinglass (som forøvrig også fåes kjøpt i engangsversjoner). Du kan også vurdere å ta med ekte vinglass.

Sittekomfort
Å sitte godt er essensielt når man er på piknik. Et stort og mykt teppe er viktig enten man sitter på stranden eller i en park. Dette punktet bør absolutt ikke undervurderes da bra sittekomfort er avgjørende for å få en avslappet og romantisk stemning.

Maten
Maten er en essensiell ingrediens i en romantisk piknik. Velsmakende mat og drikke skaper god stemning - noe som kan gjøre at ditt rendezvous varer hele kvelden. Lag store sandwicher, eller en god salat. Skal du grille kan du pakke noe annet enn pølser og eksperimenter i stedet med ulike småretter. Spanskinspirerte smårteter (tapas) er også en suksess på piknik - det kan undertegnede skrive under på.

En god avslutning
Desserten vil sette en siste finish på hele pikniken, men trenger absolutt ikke å bety avslutningen....

Romantikken
Plukk blomster, ta med fargefulle servietter eller gi din date en massasje. Bruk fantasien og skap den perfekte date.

Søk etter single i Norge og verden her.

(Kilde: HappenMagazine)

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley