*Nettavisen* Nyheter.

Drag-sjokk for TV 2-friere

Ikledd brudekjole, sminke og parykk møtte Henning Gulliksen Rodequist sine friere i «Svigerdatter søkes»

07.01.07 19:57

(SIDE2:) - Det er mange som har reagert, men de som kjenner meg bare ler av det hele, sier Henning Gullaksen Rodequist til Side2.

Overtalt av TV 2
Kommende onsdag sendes episoden på TV 2 Zebra. Henning kommer ut til jentene i sitt spesielle festantrekk, kledd og sminket som en brud.

- Det er gitt ut falsk informasjon fra TV 2 i promoen.Det virker som om det var mitt forslag og at jeg er en transvesitt, men det var TV 2 som overtalte meg til å kle meg ut, forteller han videre.

- De ringte meg og spurte om jeg kunne tenke meg å kle meg ut. Jeg er litt showete og tenkte at jeg skulle kle på meg 70-tallskostyme eller Elvis eller noe sånn. Men så sa de at de hadde en kjole jeg kunne ta på meg. Jeg sa ja etter litt betenkningstid.

- Hvordan reagerte jentene?

- Sprø og oppfinnsom
- De synes det var ganske artig og tøft gjort. Det var hvert fall det de sa til meg, humrer lastebilsjåføren fra Lillestrøm. Han forteller videre at han ser på seg selv som en entertainer.

- Jeg er en veldig sprø og oppfinnsom person, sier han.

Henning meldte seg på «Svigerdatter søkes» etter å ha hørt en reklame på radioen.

- Jeg ringte en telefonsvarer og fortalte at jeg var en ungkar som hadde bodd hjemme i to og et halvt år. Så ringte de meg opp igjen og avtalte et møte, sier han. 30-åringen synes det var vanskelig å velge.

- Absolutt. Det var veldig vanskelig for jeg fikk så begrenset tid med hver dame. Jeg var usikker helt frem til siste valg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.