*Nettavisen* Nyheter.

Drag til sjøs for et Idol

Chriss Martin Knappen er seg selv på Idol-audition. Men målet var at han også skulle være Belinda. Følg 28-åringen på TV i kveld.

02.02.05 18:09

På onsdag vises en utvidet reportasje på TV 2 av idol-deltakeren Chriss som seg selv og som Belinda Glava.

Chriss satser på å komme videre ved å synge Vogue av Madonna. Drag-artisten innrømmer at dommerne dro på smilebåndet fordi han ikke valgte en typisk gutte-låt.

- Jurymedlem Ole Evenrud lo, sier Chriss Martin til BA.

Stress med Belinda
Idol-deltakerens mål var å se hvem som kom lengst av Belinda eller Chriss. Men han hadde ikke noe ID-kort som Belinda så planen kunne ikke gjennomføres.

Men Chriss er lettet fordi om Belinda hadde kommet videre, ville det blitt slitsomt å ta på seg parykk, sminke og damesko hver gang han skulle ut døren, melder BA.

Chriss medgir at Belinda ikke har noe med han selv eller Idol å gjøre. Han presiserer at han har en tanke om å ikke ha noe uprøvd. Han mener Idol var sjansen til å gjøre det, og medgir at nå mangler det bare fallskjermhopping.

Belinda Glava
Chris sammenligner Belinda med puppemodellen Aylar, bare med litt større sosiale antenner. 28-åringen er makeup-artist, så han bruker ikke lang tid på å forvandle seg til kvinne.

Han innrømmer at han alltid har likt å synge, danse og kle seg i dameklær.

Se Idol på web-TV i kveld

Si din mening om Idol

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.