RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drag til sjøs for et Idol

Sist oppdatert:
Chriss Martin Knappen er seg selv på Idol-audition. Men målet var at han også skulle være Belinda. Følg 28-åringen på TV i kveld.

På onsdag vises en utvidet reportasje på TV 2 av idol-deltakeren Chriss som seg selv og som Belinda Glava.

Chriss satser på å komme videre ved å synge Vogue av Madonna. Drag-artisten innrømmer at dommerne dro på smilebåndet fordi han ikke valgte en typisk gutte-låt.

- Jurymedlem Ole Evenrud lo, sier Chriss Martin til BA.

Stress med Belinda
Idol-deltakerens mål var å se hvem som kom lengst av Belinda eller Chriss. Men han hadde ikke noe ID-kort som Belinda så planen kunne ikke gjennomføres.

Men Chriss er lettet fordi om Belinda hadde kommet videre, ville det blitt slitsomt å ta på seg parykk, sminke og damesko hver gang han skulle ut døren, melder BA.

Chriss medgir at Belinda ikke har noe med han selv eller Idol å gjøre. Han presiserer at han har en tanke om å ikke ha noe uprøvd. Han mener Idol var sjansen til å gjøre det, og medgir at nå mangler det bare fallskjermhopping.

Belinda Glava
Chris sammenligner Belinda med puppemodellen Aylar, bare med litt større sosiale antenner. 28-åringen er makeup-artist, så han bruker ikke lang tid på å forvandle seg til kvinne.

Han innrømmer at han alltid har likt å synge, danse og kle seg i dameklær.

Se Idol på web-TV i kveld

Si din mening om Idol

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere