Gå til sidens hovedinnhold

«Dragon Age»-utvidelse i mars?

Ryktebørsen forteller om en ekspansjonspakke til «Dragon Age: Origins» allerede i mars.

Eurogamer.net skriver at utviklerne «EA» og «BioWare» muligens jobber med en utvidelse til det kritikerroste «Dragon Age: Origins», med lansering om snaue tre måneder. Rollespillet satt til en enorm fantasiverden høstet jubel fra en hel spillverden.

Terningkast seks

Spillmagasinets anmelderen strødde superlativer på kryss og tvers da «Dragon Age: Origins» ble lansert mot slutten av 2009. Han skrev blant annet: «Nevnte jeg at jeg mye heller ville spilt dette spillet enn å skrive om det? Nevnte jeg at du så absolutt må gå ut og kjøpe dette spillet? Nevnte jeg at damene i spillet er utrolig vakre? Nevnte jeg at Bioware har tatt alt det gode de har gjort før og kokt det sammen til noe enda bedre? Løp. Kjøp!»

Les anmeldelsen:- Det beste spillet

15 ekstratimer

Ifølge Eurogamer heter den nye pakken «Awakening» og følger en ny hovedkarakter på et nytt prologisk eventyr på omtrent 15 timer. Det er et krav at du har det originale «Dragon Age: Origins»-spillet for å benytte deg av tilleggspakken.

Spillmagasinet har tidligere meldt at «BioWare» annonserte en utvidelse til «Dragon Age: Origins» kalt «Return to Ostagar».

Les saken:Mer innhold til «Dragon Age: Origins»

Midten av mars

Skal vi tro ryktene vil PC-versjonen av «Awakening» sannsynligvis lanseres 19. mars, 2010. Prisen vil antakeligvis ligge rundt 350-400 kroner.

Mars eller ei, en utvidelse er nok på vei. Spillmagasinet krysser fingre og tær

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser