RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drakk for 80.000 på en kveld

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Den svenske singleprinsen koser seg i Danmark.

(SIDE2): Det er ikke bare nordmenn som synes det er deilig i Danmark. Da prins Carl Philip (30) gjestet den danske hovedstaden i helgen løsnet han skikkelig på snippen og tok seg en glad fest.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Eksklusiv champagne
Prinsen og et tjuetall av hans kompiser var først ute på restaurant, men beveget seg senere på kvelden til nattklubben Nasa i København, skriver svenske Expressen

Der skal regningen i løpet av kvelden ha endt på vel 80.000 norske kroner.

Nasa er en av de hotteste klubben i byen, for ikke å si i Europa, og er interiørmessig inspirert av verdensrommet - alt i hvitt og meget minimalistisk. Det er dyrt, trendy, men vil man drikke med stjernene så er dette stedet å gå står det i beskrivelsen av stedet.

Nattklubbens eier, Jacob Svingegaard, forteller at selskapet ga jernet, danset i sofaen og drakk hele natten. Og bare de beste boblene var godt nok for prinsen og hans følge.

Ifølge Svingegaard bestilte følget én trelitersflaske av champagnen Cristal - til den nette pris av over 40.000 kroner.

Kongelige stamsted
Nattklubben prinsen valgte er ikke helt tilfeldig heller, skal vi tro den svenske avisen. Nasa, som ligger ved Konges Torv i byen, var i sin tid stamsted for både kronprins Frederik (41) og prins Joachim (40). Det var her Joachim skal ha festet etter skilsmissen fra grevinne Alexandra i 2005.

Carl Philip ble som kjent singel i vår, etter over ti år sammen med kjæresten Emma Pernald (29). Da burde det vel være greit å slå ut håret på byen i Danmark?

Hvem som betalte regningen er for øvrig ikke kjent...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere