RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dramatisk Farmen-skilsmisse

Sist oppdatert:
- Det var veldig tøft å reise hjem uten Hanne, forteller utstemte «Farmen»-Anders.

(SIDE2) : Lørdag kveld var eventyret over for Anders Trondsen. Tvekampen med melkespannkasting kostet ham plassen på gården i Ny-Hellesund.

Anders deltok sammen med kona Hanne i konkurransen – og innrømmer at han ikke var godt nok forberedt på å reise hjem uten henne.

- Forberedt
- Vi var jo på en måte forberedt på at vi ikke kom til å reise hjem samtidig, men vi var ikke godt nok forberedt på at det skulle skje så fort, sier Anders til Side2.

Mens Hanne ble igjen i skjærgården utenfor Søgne, reiste Anders hjem til Gran på Hadeland.

- Etter at jeg kom hjem, gikk hverdagen i bølgedaler. Jeg ble gående i uvisshet om hvordan det gikk med Hanne på «Farmen», og var avskåret fra all kontakt med kona mi. Det var tungt. Jeg gikk rundt og ventet på at hun skulle komme hjem, sier Anders.

Da han hadde tapt tvekampen mot Jarl Bernhard Nilsen, fikk han kun noen minutter til å ta farvel.

LES OGSÅ: Ekteskapskrise etter Farmen

- Det gikk fort. Som ved et knips var jeg ute, og måtte reise fra Hanne. Men der og da var det nok verst for henne – jeg hadde i det minste noe å komme hjem til, både ungene og jobben.

Han forteller at han prøvde å gjemme seg bort da han kom hjem. Både venner, familie og arbeidskolleger visste at han deltok i realityprogrammet.

- Jeg ville ikke at det skulle bli noe styr over at jeg kom så raskt hjem, og jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle takle omverdenen. Jeg følte meg ganske «lost», rett og slett, forteller han.

Både Anders og Hanne fortalte til Side2 etter «Farmen»-innspillingen at realityprogrammet hadde blitt en belastning for ekteskapet.

- Føler meg som en vinner

- Vi måtte sette oss ned og snakke grundig gjennom ting etter at vi kom ut. Det var floker vi måtte få løst etter Farmen, fortalte ekteparet.

PROFILER: Møt Farmen-deltakerne her

Nå er imidlertid livet tilbake til det normale – og ekteskapet går bedre enn noensinne.

- Det eneste som er litt merkelig, er all pågangen fra pressen. Vi har vel ikke vært fullt så forberedt på all oppmerksomheten som fulgte i kjølvannet av programmet, forteller Anders.

- Hvordan er det å se deg selv på TV? Kjenner du deg igjen?

- Ja, heldigvis! Jeg prøvde hele tiden å være meg selv under innspillingen. Jeg ville ikke forandre meg bare på grunn av spillet. Og heldigvis kjenner familien og vennene meg igjen også. Den positive responsen er veldig god å få. Så jeg føler meg som en vinner som har klart å være meg selv, til tross for at jeg ble sendt hjem så tidlig, sier han fornøyd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere