RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØVER SEG: Bree tar med Katherine på pistolskyting - det blir uten tvil en dramatisk seongavslutning på Frustrerte Fruer.
ØVER SEG: Bree tar med Katherine på pistolskyting - det blir uten tvil en dramatisk seongavslutning på Frustrerte Fruer. (TV 2)

Dramatisk «Frue»-slutt

Sist oppdatert:
Det blir dobbel dose drama for «Frustrerte Fruer».

(SIDE2): Tirsdag kveld er det duket for en dobbelt episode og sesongavslutning for de frustrerte fruene i Wisteria Lane. Ryktene har gått om både mord, at en av kvinnene forsvinner fra serien for godt og hopp inn i fremtiden. Vold, trusler og krangling preger sesongavslutningen.

Men det er ikke bare fruene som takker for seg for sommeren - her alle seriene som avslutter denne uken.

Ubehageligheter
Sesongens siste episode har fått navnet «The Gun Song» - og det er ikke uten grunn. Den nye frustrerte fruen i gata, Kathrine Mayfair, så vi i siste episode føle seg truet av sin voldelige eksmann. Kathrine og Bree har gått i kompaniskap og er dermed mye sammen, de to tar med seg pistoler og øvelsesskyter på skytebanen. Mystiske Kathrines mørke hemmeligheter kommer endelig for en dag. Bree på sin side kommer ut for et svært ubehagelige møte med en gudfryktig mann.

Flere av beboerne i Wisteria Lane opplever også noe svært ubehagelige - dødstrusler hagler over flere av dem som bor i gaten der ingenting er som det ser ut.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Baby og barnemishandling
Susan har endelig født, og damene i nabolaget blir introdusert for Susan og Mikes lille hjerteknuser og navnekrangelen er i gang for fullt!

Samtidig kommer Gaby tettere på sin narkotikadealende leieboeren Ellie. Lynette sliter med forholdet til sin manns datter, og blir i siste episode anklaget for barnemishandling.

Overraskelser
Det mest overraskende i sesongavslutningen er fremtidsglimtet vi får i de siste tre minuttene av serien. Der avsløres hver av de nå seks kvinnenes fremtid - både gode, onde og overraskende vendinger er noe av det vi får se.

Les også: Frustrerte fruer hopper fem år fram

Seerrekord
Sesong fire har vært preget av stor spenning - med tornadoen som herjet Wistera Lane, Gabys skilsmisse og Lynettes kreftkamp.

Ifølge TV 2 har sesongen vært den best sette av alle tidligere sesonger - med et snitt på 613.000 seere per episode. Tornadoepisoden hadde rekordhøye 715.000 seere.

Sesong fem av serierenn er i gang på amerikanske TV-skjermer, men vi må nok smøre oss med tålmodighet frem til nyåret - først da får vi vite om de frustrerte fruene tar en «Lost» og gir oss fremtiden i Wisteria Lane.

Dobbel dose «Frustrerte Fruer» ser du på TV 2 tirsdag kl. 21.40.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Delta i Side2s store quiz og vinn spennende premier

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere