Dramatiske rammer rundt Grammy-utdelingen

Los Angeles (NTB-AFP): Søndag var verdens største musikkstjerner samlet til årets Grammy-utdeling i Los Angeles, men oppmerksomheten var ikke bare rettet mot scenen.

11.02.13 04:21

Det var ikke bare problemfritt i kulissene rundt årets Grammy-utdeling.

Sikkerheten rundt Staples Center var søndag ekstra skjerpet på grunn av Los Angeles-politiets jakt på en tidligere politimann som er mistenkt for å ha drept tre personer. I tillegg har mannen som har vært jaget i flere dager, truet med å drepe flere politimenn. Bare timer før Grammy-showet startet utlovde Los Angeles-politiet en dusør på 1 million dollar for informasjon som ledet til arrestasjon av den mistenkte.

I tillegg pådro TV-kanalen CBS som sender showet seg ufrivillig mye oppmerksomhet for en epost som ble lekket til pressen før prisutdelingen. I eposten som ble sendt til kveldens mange stjerner som var på utdelingen ba CBS om at alle måtte passe på at rumper og pupper var være tilstrekkelig tildekket, og at scenekostymer som viste for mye rumpe og rumpesprekk var problematiske.

I fjor ble Grammy-utdelingen sterkt preget av at Whitney Houston ble funnet død samme dag som utdelingen.

Årets Grammy-utdeling er den 55. i rekken, og åpnet av Taylor Swift før Elton John og Ed Sheeran opptrådte sammen på scenen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.