RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drammen sentrum åpnet igjen

(TV Buskerud)
Sist oppdatert:
«Det er en bombe i bygningen.» Slik lød trusselen.

Politiet iverksatte evakuering av en bygning i Drammen sentrum og sperret gatene i området rundt da de fikk melding om bombetrusselen klokka 13.05.

- Ansatte i et firma i Øvre Storgate i Drammen sentrum hadde mottatt en telefon om at det befant seg en bombe i bygningen, fortalte Anne Malm Monstad ved Søndre Buskerud politidistrikt til Nettavisen tidligere onsdag.

Ved 17.00-tiden kunne politiet fortelle at bygningen er gjennomsøkt og at det ikke er funnet noen bombe i bygget, melder Drammens Tidende.

Det var tele-marketingselskapet Fulfilment som mottok bombetrusselen, ifølge en ansatt skulle det ta 80 minutter før bomben skulle gå av.

Da måtte vi bare forlate bygningen. Det var litt ekkelt. Jeg følte meg redd, forteller Maria Koch i Fulfilment til Drammens Tidende.

Pågrepet
En mann skal ved 16-tiden ha blitt pågrepet like ved stedet hvor det ble ringt inn en bombetrusselen. Politiet vil ikke gi noe informasjon om pågripelsen.

Gatene ved bygningen ble stengt og evakuert etter at bombetrusselen ble kjent. Politiet fikk også bistand fra bombegruppen.

Politiet fortalte at bombetrusselen ble tatt alvolrig

- Uansett om denne trusselen er reel eller ikke, så må vi ta den alvorlig når den kommer mot en bygning midt en by, politistasjonssjef Øyvind Aas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere