*Nettavisen* Nyheter.

Drapet på politikvinne behandles som terror

En av politiets spesialstyrker var på stedet etter skytingen i forstaden Montrouge nær Paris torsdag. Foto: Charles Platiau

To personer skutt da de undersøkte en trafikkulykke.

08.01.15 17:33

PARIS/OSLO (Nettavisen): Fransk påtalemyndighet behandler torsdagens skyting sør for Paris som en terrorhandling, melder nyhetsbyrået AFP. En politikvinne ble skutt og drept i forstaden Montrouge.

Hendelsen skjedde dagen etter at det satiriske ukebladet Charlie Hebdo ble angrepet av to væpnede menn.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisens journalist Simen Lønning rapporterer fra Paris.

Politiet ble angrepet da de undersøkte en trafikkulykke, ifølge innenriksminister Bernard Cazeneuve. Gjerningsmannen, som skal ha vært bevæpnet med en maskinpistol og skuddsikker vest, er fortsatt på frifot. I tillegg til politikvinnen som mistet livet, ble en kommunalt ansatt såret i angrepet.

Påtalemyndigheten har tidligere sagt at det ikke er etablert noen forbindelse mellom skyteepisoden og angrepet mot Charlie Hebdo.

Hendelsen skjedde like etter klokken 8 i Montrouge sør for Paris. Statsminister Manuel Valls har beskrevet skyteepisoden som svært alvorlig.

Terrordramaet i Paris direkte:

HTML EMBED
(function(d, s, id) {var js,ijs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//embed.scribblelive.com/widgets/embed.js";ijs.parentNode.insertBefore(js, ijs);}(document, 'script', 'scrbbl-js'));


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag