*Nettavisen* Nyheter.

Drapet som ryster FrP

Den drapssiktede 61-åringen i Austevoll hadde verv i FrP. Den avdøde damen som synes å ha vært stridens kjerne, har hatt styreverv i FrP.

23.10.05 10:43

- Den siktede er ikke en mann jeg møtte jevnlig. Forrige gang i partisammenheng var på en båttur for et år siden, forteller Austevolls unge FrP ordfører Helge Andre Njåstad (25) til ibergen.no.

- Jeg synes ikke det er noe spesielt at den siktede 61-åringen og den avdøde damen som er trukket inn i saken var FrP-mdlemmer. Det er det mange som er her i Austevoll. Ved siste valg fikk vi 33 prosent av stemmene, forteller ordføreren.

- Er det utidig at det blir dradd fram?

- Selvsagt er det utidig med en slik avsporing. Nå gjelder det for min del i hvert fall, å ha fokus på oppgaven om å bistå de som trenger det og å gjenoppbygge et samfunn på mange måter. Dette er først og fremst leitt for kommunen og har ingenting med partiet som sådan å gjøre..

Det er 4500 innbyggere i Austevoll. aV disse er ca 100 medlemmer i FrP. Både den siktede 61-åringen og damen som døde for to år siden var det. Og hadde verv i partiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag