RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsbrud fikk fem år

Sist oppdatert:
En uke etter bryllupsreisen fikk kvinnen nok av mannens sjalusianfall. Og stakk ham til døde med kniv. Tirsdag falt dommen.

30. april i fjor gikk Roger og Catherine Osliffe fra Lancashire i England i det vittige tunger vil kalle en ekte felle da de inngikk ekteskap. Naboer forteller om stadige, heftige krangler, og 6. juni endte det med at hun drepte ham med kniv - bare en drøy måned etter at de ble gift.

Tirsdag ble hun dømt til fem år bak murene for udåden. Hun skal også ha opplevd sitt korte ekteskap som et fengsel, da Roger var av den sjalu typen. Kranglingen forut for drapet ble utløst av en blomsterbukett som ble sendt Cathrine fra hennes mor. Roger var noe usikker på hvem avsenderen var...

- Det har bare gått en uke siden vi var på bryllupsreise - og jeg hater deg allerede, skal hun ha skreket, i følge naboer.

Etter å ha knivstukket sin mann ringte hun etter ambulanse og forklarte at han hadde stukket seg selv. Men Roger var ved bevissthet, og avslørte sin drapsbrud i ambulansen, forteller BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere