RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsmann i gangstervideo

Håvard Nyfløt
Håvard Nyfløt Foto: Timon (Timon)
Sist oppdatert:
Her er rapvideoen der Faiza Ashrafs drapsmann, Håvard Nyfløt, spiller gangster.

Det er i videoen til artisten Timon at Håvard Nyfløt spiller gangster som bryter seg inn i en leilighet og skyter en person.

Du kan se videoen embeded fra YouTube nederst i saken.

– Det er Nyfløt som er med i videoen. Han er bekjent av noen som var med på innspillingen, forteller artisten Timon til VG.

- Jeg synes det er trist at en som har vært med i videoen min har gjort noe slikt, sier artisten til Nettavisen.

Innrømmet drap
Den storevokste kortklipte 25-åringen tilsto denne uken å ha bortført og drept 26 år gamle Faiza Ashraf. Han har ikke erkjent seg skyldig etter siktelsen på overlagt drap. Nyfløt mener at han ikke planla å drepe Ashraf da han kidnappet henne 3. februar.

Politiet begynte å interessere seg for Nyfløt fordi han hadde hatt kontakt med den 28 år gamle norskpakistaneren i tiden før ranet. 28 åringen er også fengslet, siktet for medvirkning til drap. Han har avvist enhver tilknytning til drapet.

Ble kjent på Tveita
Men politiet mener altså at Nyfløt fikk tilbud om å bortføre Ashraf av 28-åringen.

Les: Peker ut oppdragsgiveren

I følge VG skal Nyfløt ha skyldt penger, og at han følte seg presset av 28-åringen til å gjennomføre bortføringen. De to skal ha blitt kjent med hverandre på Tveita der Nyfløt jobbet som vakt på en bensinstasjon.

Cirka 180 sekunder ute i videoen brytes låta opp av to karer som løper inn i en leilighet med våpen. Den ene av disse er Håvard Nyfløt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere