RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsmistenkt 14-åring involvert i skyteepisode i fjor


Politiet drev torsdag med undersøkelser i nærheten av stedet hvor Alma Gabriela Knutsen (14) ble funnet død i Søgneelva i slutten av august i år. Den 14 år gamle gutten som har tilstått å ha drept henne, har tidligere vært i kontakt med politiet.
Politiet drev torsdag med undersøkelser i nærheten av stedet hvor Alma Gabriela Knutsen (14) ble funnet død i Søgneelva i slutten av august i år. Den 14 år gamle gutten som har tilstått å ha drept henne, har tidligere vært i kontakt med politiet. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Politi og barnevern har tidligere hatt kontakt med gutten som har innrømmet å ha drept 14 år gamle Alma Gabriela Knutsen i Søgne.

I april i fjor var den nå mistenkte gutten involvert i en episode der en annen 14-årig gutt ble truffet av et vådeskudd med hagle. Før dette hadde gutten og to andre jevnaldrende tatt seg inn i et hus der de stjal tre hagler og ammunisjon, melder TV 2.

Guttene tok med seg våpnene ut i skogen, og en 14 år gammel gutt skjøt seg i beinet og ble alvorlig skadd.

Politiet karakteriserte den gang hendelsen som et uhell. Flere kilder bekrefter overfor TV 2 at gutten som nå har innrømmet drapet, var en av dem som var involvert i skyteepisoden.

Alma Gabriela Knutsen (14) ble funnet død av padlere i Søgneelva 29. august. Da hadde hun vært savnet i to dager. På dette tidspunktet mistenkte politiet ikke at det hadde skjedd noe kriminelt.

Under etterforskningen kom det imidlertid fram elektroniske spor som kastet mistanken mot den 14-årige gutten.

Han skal ha blitt pågrepet av sivilt politi på vei til skolen torsdag. I avhør like etter vedgikk han å ha tatt livet av jenta.

– Han har samarbeidet med etterforskerne siden han ble gjort kjent med mistanken mot seg, sier forsvareren, advokat Alf Tore Nilsen. (©NTB)

Politiet undersøker funnstedet torsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere