RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsmysterium på landsbygda i Storbritannia

London (NTB-AP): Flere kroppsdeler fra samme person er funnet på vidt forskjellige steder på landsbygda i Storbritannia. Politiet har satt i gang drapsetterforskning, men de vet ikke hvem som er drept.

Drapsmysteriet begynte da et venstrebein ble funnet i en veske som ble funnet liggende i veikanten ved landsbyen Cottered 22. mars. Landsbyen ligger om lag 65 kilometer fra London.

En uke senere ble deler av en arm funnet i veikanten i Weathampstead, 25 kilometer sørvest for Cottered. To dager etterpå støtte en bonde på et hode i åkeren sin i Asfordby, snaue 15 mil nord for de to tidligere funnstedene.

Ifølge rettsmedisinere tilhører alle kroppsdelene samme person, og de siste dagene er det gjort en rekke nye funn, blant annet det andre beinet.

Politiet opplyser at drapsetterforskning er satt i gang, men har så langt få opplysninger om vedkommende som er drept. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere