*Nettavisen* Nyheter.

Drapsoffer Galina Sandeva fotografert timer før drapet

GALINA SANDEVA: Politiet går nå ut med beskrivelse av klesdrakt til Galina Sandeva som ble funnet død i sin egen bil på Bispekaia i Oslo. Bildene er tatt opp av et overvåkningskamera i forbindelse med kjøp av mat i Oslo sentrum ettermiddagen, onsdag 16.12.15. Politiet går ut med bilder og beskrivelse for å få inn ytterligere opplysninger og tips i saken. Foto: Politiet (NTB scanpix)

Politiet i Oslo håper overvåkingsbilder tatt av bulgarske Galina Sandeva (28) bare timer før hun ble drept, skal bidra til nye tips til etterforskerne.

20.12.15 19:51

Oslo (NTB): De fire bildene viser den 28 år gamle kvinnen idet hun handler mat i Oslo sentrum ettermiddagen onsdag 16. desember. Hun ble fanget opp av overvåkingskameraer bare timer før politiet mener hun ble drept. Sandeva hadde på seg en kort mørk olivengrønn boblejakke med sort pelskrage, blå olabukser og svarte høyhælte støvletter til knehøyde.

– Dette er de samme klærne vi mener hun hadde på seg i tidsrommet da hun ble drept. Det kan være at noen har observert henne denne onsdagen erindrer det når de får se disse bildene av henne, sier leder Grete Lien Metlid for vold- og sedelighetsseksjonen ved Oslo politidistrikt til NTB.

Siste kjente observasjon av Sandeva er ved Stena-terminalen på Vippetangen i 20.30-tiden onsdag. Overvåkingsbildene er fra et annet sted i Oslo sentrum og på et tidligere tidspunkt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Metlid vil ikke gir ytterligere opplysninger om hvorvidt Sandeva hadde på seg klærne da hun ble funnet drept i sin egen bil i Bispevika i Oslo sentrum torsdag.

– Men jeg kan bekrefte nå at politiets hovedteori er at dette er stedet der drapet fant sted, sier Metlid.

Annonsebilag