Drapssak mot nordmann i Thailand utsatt

Phuket (NTB): På den siste dagen av drapssaken mot en 50 år gammel nordmann i Thailand, ble saken utsatt til august. Årsaken er at nordmannen ikke godtok tolken og nektet å forklare seg.

Mannen forklarte for retten at han satte lite pris på at den kvinnelig tolken også er ansatt i en lokalavis i Phuket, skriver Dagbladet.

Både dommeren og de tre forsvarerne prøvde forgjeves å få nordmannen til å akseptere tolken og forklare seg. Til slutt valgte dommeren å heve retten. Avslutningen av rettssaken blir dermed utsatt til 22. august.

Den 50 år gamle mannen er tiltalt for å ha drept ekskjæresten Rungnapa Ratchasombut sommeren 2009. Liket ble skjult i en søppelkonteiner i nordmannens villa der det ble funnet to og et halvt år senere. 50-åringen har forklart at Ratchasombut døde ved et uhell da hun slo hodet i veggen og falt ned trappen under et basketak. Han sier han fikk panikk og la liket i søppelkonteineren. Han risikerer dødsstraff eller livstidsdom dersom han blir funnet skyldig.

Saken var berammet til å vare i tre dager, med avslutning fredag. Den dagen var satt av til forsvaret etter at aktoratet har disponert de to foregående dagene. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.