RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapssiktede fengslet i fire uker

De to mennene som er siktet for å ha drept en 27 år gammel mann i Nesbyen i Buskerud natt til torsdag, ble lørdag varetektsfengslet i fire uker.

Hønefoss (NTB): - De ble underlagt brev-, besøks- og medieforbud i hele perioden, mens de må sitte i isolasjon den første uken, sier politiadvokat Per Thomas Omholt i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

De to mennene nektet straffskyld da de ble fremstilt for varetektsfengsling i Ringerike tingrett i Hønefoss lørdag formiddag.

- Men de samtykket til fengslingen fordi de forstår at dette er en alvorlig sak som politiet må etterforske, sier Omholt.

Den 27 år gamle mannen fra Hallingdal ble funnet drept i veikanten ved Liagardene sør for Nesbyen ved 4.30-tiden natt til torsdag. De to siktede mennene, som er i midten av 30-årene, ble pågrepet et par timer senere. Offeret og de to siktede kjente hverandre. Alle tre er kjent av politiet fra før. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere