*Nettavisen* Nyheter.

Drapssiktet 41-åring fengsles i fire nye uker

Foto: (Scanpix)

Den marokkanske 41-åringen som er siktet for drap på sin samboer Hege Opøien (46) i Orkanger, ble tirsdag varetektsfengslet i fire nye uker.

I et fengslingsmøte tirsdag avgjorde Sør-Trøndelag tingrett at den 41 år gamle mannen skal varetektsfengsles i ytterligere fire uker, melder Adressa. Den siktede har sittet varetektsfengslet i fire uker.

Den 23. juni i år fikk politiet melding om en brann i en tomannsbolig i Orkanger sentrum klokken 07.10. Det oppholdt seg sju personer i huset da brannen brøt ut, og Hege Opøien (46) ble funnet død i ruinene av det nedbrente huset. Ved midnatt samme kveld ble hennes samboer pågrepet og siktet for forsettlig drap på samboeren. Obduksjonsrapporten viste at kvinnen ikke døde som følge av brannen, men var død da brannen startet. Opøien hadde også like før ringt og lagt igjen en beskjed på telefonen til en person som sto henne nær.

- Jeg ønsker ikke å gå inn på hva vi hører på opptaket. Det er imidlertid så interessant at vi analyserer det videre, sa politijurist Heidi Melø til Adressa for noen uker siden.

41-åringen har oppholdt seg ulovlig i Norge i flere år. Den siktede nekter straffskyld, og sa under fengslingsmøte tirsdag at han opprettholdt forklaring fra tidligere politiavhør. Her har mannen hevdet at han ikke rakk å varsle samboeren før brannen utviklet seg. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.