RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapssiktet 42-åring fremstilles for fengsling mandag

Sist oppdatert:
Larvik (NTB): Den 42 år gamle mannen som er siktet for forsettlig drap på sin 39-årige ekskone i Larvik lørdag, fremstilles for varetektsfengsling i Tønsberg mandag.

Mannen har erkjent drapet på sin tidligere ektefelle, og har ifølge sin forsvarer også erkjent straffskyld. 42-åringen meldte seg selv hos politiet i Larvik ved 12.30-tiden lørdag og fortalte at han hadde drept sin ekskone.

Firebarnsmoren ble kort tid etter funnet livløs i vannet ved Larvik havn. Alle gjenopplivingsforsøk var resultatløse, og kvinnen ble erklært død kort tid etter.

- Den siktede har i dag hatt et møte med sin advokat, og vi er enige om at han ikke skal avhøres før etter fengslingsmøtet, opplyser politiadvokat Hanne Solheim i Vestfold politidistrikt til NTB søndag ettermiddag.

Motivet for drapet er uklart, og politiet ønsker ikke å fortelle hvordan de mener drapet har skjedd. Avdøde skal sendes til obduksjon, slik at dødsårsaken kan fastslås med sikkerhet.

Parets fire mindreårige barn tatt hånd om av barnevernet. Både den siktede og den drepte kvinnen er norske borgere, men av utenlandsk opprinnelse, opplyser politiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere