Gå til sidens hovedinnhold

Drapssiktet 45-åring godtar fengsling

Skien (NTB): Den 45 år gamle mannen som er siktet for overlagt drap på sin tidligere samboer Anna Medvedeva (26), lot seg avhøre fredag kveld. Han godtar varetektsfengsling.

- Mannen ble avhørt fredag kveld. Vi ønsker ikke å gå ut med hva som ble sagt i avhøret, men han samtykker til varetektsfengsling og fengslingsmøtet går derfor som kontorforretning på mandag, sier jourhavende jurist Wenche Merete Kåsa i Telemark politidistrikt til NTB.

Hun sier mannen i utgangspunktet slipper å møte i retten, men at retten kan kreve at han stiller personlig.

Han har sittet fengslet i Växjö siden pågripelsen natt til mandag. I bilen hadde han det tidligere parets elleve måneder gamle sønn, som var i god behold. Overleveringen til norsk politi skjedde nær Göteborg, og 45-åringen ankom Skien fengsel i 18-tiden fredag ettermiddag.

- Han har bedt meg om å si minst mulig om saken akkurat nå. Jeg kan bekrefte at det var et kort avhør på et par timer fredag kveld, men det blir ikke noen nye avhør i løpet av helgen. Det er lagt opp til varetektsfengsling på mandag. Han har erkjent at han har forårsaket hennes død, men mer kan jeg ikke si akkurat nå, sier mannens forsvarer, advokat Bjørn Nærum, til NTB. (©NTB)

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord