Gå til sidens hovedinnhold

Drapssiktet ektemann tatt med til funnsted

Politiet har i helgen avhørt Janne Jemtlands drapssiktede ektemann på flere sentrale steder i saken. Ett av dem var der en død kvinne ble funnet i Glomma.

Politiet tror den døde kvinnen som ble funnet lørdag, er savnede Jemtland, som ikke har vært sett siden 29. desember.

– Vi mener det er mye som tyder på at det er savnede Janne Jemtland vi har funnet, opplyste politiadvokat André Lillehovde van der Eynden på en pressekonferanse søndag. Politiet venter på den foreløpige obduksjonsrapporten før identiteten kan fastslås.

Den døde kvinnen ble funnet ved Braskereidfoss i Våler. Dette er ett av flere steder politiet har tatt med seg den pågrepne ektemannen for å avhøre ham i helgen, skriver Hamar Arbeiderblad. Politiet sier avhør av ektemannen og av vitner i saken er en prioritert oppgave som det jobbes intenst med.

Les også: Ektemannens dobbeltspill får konsekvenser

Les også: Forsvarer: – Ektemannen er lettet over funnet i Glomma

Det er ikke kjent hva mannen har forklart i avhørene. Politiet har så langt ikke villet si om det er opplysninger fra ektemannen som førte til funnet i Glomma.

De foreløpige resultatene fra obduksjonen kan komme allerede mandag. I tillegg til å bekrefte identiteten til den døde, kan den gi flere svar om hvordan kvinnen døde. Politiet har en viss formening om hvordan det skjedde, men vil foreløpig ikke si noe om dette.

– Vi kan ikke gå ut med hvordan vi mener hun ble drept nå, men vi vil komme tilbake til dette etter hvert som vi har sikrere opplysninger og etterforskningen går framover, sa politiadvokat van der Eynden søndag.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Les også

Nok en pornostjerne forteller om møte med Trump