RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapssiktet forlot Grua onsdag morgen

Sist oppdatert:
Grua/Oslo (NTB-Anna Nesje): Den drapssiktede afghanske mannen som er på flukt med sin lille datter, forlot Grua i Oppland onsdag morgen. Først mange timer senere ble barnets 17 år gamle mor funnet drept.

Politiet gikk torsdag kveld ut med mer presise tidspunkter for mannens bevegelser i timene etter at han etter politiets mening tok livet av jenta han har et barn med: Han forlot Grua stasjon klokka 8.38, ankom Oslo S klokka 9.30 og gikk på bussen til Göteborg/København klokka 10.30.

Tidligere har politiet opplyst at de i 12.30-tiden onsdag ble varslet om en skadd person i en bolig på Gruafeltet i Lunner kommune. Da de kom fram, fant de en 17 år gammel afghansk jente død, og etter kort tid fikk politiet mistanke om at hun var drept. Hennes to år gamle datter ble ikke funnet, og politiet mener mannen som er etterlyst og siktet for drapet, er barnets far.

Da politiet fant ut at barnet ikke var sammen med familiemedlemmer eller andre på Grua, ble det slått riksalarm, og grensestasjoner ble varslet. Da var den drapssiktede mannen og barnet trolig langt utenfor landets grenser allerede.

- Vi går ut med dette fordi et bedre inntrykk av hvordan de to så ut, kan gi oss flere vitneobservasjoner, sier konstituert politimester Linn Hilde Fosso i Vestoppland politidistrikt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere