Drapssiktet i Ulsteinvik fengslet i fire uker

Ulsteinvik (NTB): Mannen som er siktet for å ha slått i hjel 27 år gamle Preben Mikael Dimmen i Ulsteinvik natt til tirsdag, samtykket til varetektsfengsling i fire uker.

31.10.13 17:02

Den østeuropeiske mannen i 20-årene er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Han samtykket til fengsling i fire uker, og fengslingen ble dermed avgjort ved kontorforretning torsdag uten at siktede møtte, opplyser politiadvokat Elin Drønnen i Sunnmøre politidistrikt.

Kripos er koblet inn i saken, men først når obduksjonsrapporten er klar, noe som tidligst skjer fredag, vil politiet vurdere om siktelsen eventuelt skal utvides.

- Siktelsen står som den står foreløpig, men vi vil hele tiden vurdere om den skal endres. Avdøde blir obdusert torsdag, men vi får ikke rapporten før om et par dager, sier Drønnen til NTB.

Politiet ble varslet klokka 4.45 natt til tirsdag om at den siktede hadde gått til angrep på Dimmen med en flaske. De to er naboer, og den siktede skal ha slått 27-åringen gjentatte ganger etter å ha oppdaget ham i seng med siktedes samboer.

27-åringen ble sendt til Volda sjukehus og senere overført til St. Olavs hospital i Trondheim, hvor han døde av hodeskader. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.