RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapssiktet mann døde

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Den 65 år gamle mannen som er siktet for drapet på en restauranteier i Galleri Oslo i juni, døde mandag av brannskadene han fikk.

Mannen ble funnet sammen med den drepte kvinnen (41) etter en brann i den etiopiske restauranten Mama Africa i Galleri Oslo 19. juni.

Han ble livstruende skadd i brannen og har fått behandling ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen fram til han døde mandag.

- Den drapssiktede har vært i koma siden han ble funnet etter brannen, og vi fikk aldri snakket med ham, forteller politiadvokat Hans-Christian Ingebrigtsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet mistenker at brannen var påsatt, men har ennå ikke kartlagt hendelsesforløp eller motiv for drapet. De venter på at den kriminaltekniske åstedsundersøkelsen skal bli ferdig før de bestemmer om de skal foreta seg noe mer i saken. Politiet tror ikke at noen andre har vært involvert i drapet.

Den drapssiktede ble formelt pågrepet og varetektsfengslet i slutten av juni, da sykehuset tok ham midlertidig ut av koma. Forsvarer for mannen har vært Marion Haaland fra advokatfirmaet Elden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere