RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapssiktet mann i Oslo døde

Foto: Henrik Arneberg (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Mannen som er siktet i drapssaken på Galleri Oslo døde i Bergen mandag.

Mannen (65) som er siktet i drapssaken fra Galleri Oslo natt til onsdag 19. juni døde mandag denne uken på Haukeland universitetssykehus som følge av de alvorlige brannskadene han fikk etter drapet, skriver politiet i Oslo i en pressemelding.

BAKGRUNN: Brannskadd mann siktet for drapet i Galleri Oslo

Pårørende til både siktede og fornærmede er orientert om dødsfallet.

Nøyaktig hendelsesforløp og motiv for drapet av kvinnen (41) som drev restauranten Mama Africa på Galleri Oslo, er fortsatt ikke klarlagt.

Det er ingen holdepunkter for at andre har vært involvert i drapet.

Var siktet for forsettelig drap

Mannen som ble livstruende skadd i brannen i Galleri Oslo onsdag 19. juni, ble siktet for forsettlig drap på den kvinnelige restaurantinnehaveren.

Først torsdag kveld, halvannet døgn etter at drapet og brannen i den etiopiske restauranten Mama Africa i Galleri Oslo ble oppdaget, kunne politiet offentliggjøre at offeret er identifisert og den skadde mannen som ble funnet på stedet ble siktet for drap.

- Avdøde er den kvinnelige innehaveren av restauranten. Den skadde mannen er identifisert, og han er i dag siktet for forsettlig drap på kvinnen. Tilstanden til den nå siktede mannen er fortsatt alvorlig og livstruende, sa politiet i en pressemelding tidligere i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere