*Nettavisen* Nyheter.

Drapssiktet nekter fortsatt straffskyld

Oslo (NTB): Mannen i 50-årene som er siktet for å ha drept sin lillebror i en leilighet på Majorstua i Oslo mandag, nekter fortsatt straffskyld.

Det var den siktede som ringte politiet selv og varslet politiet om at lillebroren var død. Politiet konstaterte etter hvert at det trolig dreide seg om et drap, og offerets storebror ble siktet.

Siktedes forsvarer, Gøran Møller Christiansen, bekrefter at siktede og offeret er brødre, men ønsker ikke å gå nærmere inn på hva klienten har forklart eller omstendighetene rundt dødsfallet.

- Jeg kan bekrefte at de to var brødre. Min oppgave nå er å passe på at siktede får ivaretatt sine rettigheter han etter loven har krav på. Hans standpunkt er fortsatt at han ikke erkjenner straffskyld, sier Gøran Møller Christiansen til NTB.

Den drepte var i begynnelsen av 50-årene. Den siktede mannen, som er i midten av 50-årene, ble opprinnelig kalt inn som vitne i saken.

- Etter en vurdering og informasjonen vi fikk etter hvert, fant vi det riktig å sikte mannen for forsettlig drap. Det er altfor tidlig å si om siktelsen vil bli utvidet, sa politioverbetjent Egil Kulseth ved Voldsavsnittet i Oslo politidistrikt tirsdag ettermiddag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.