*Nettavisen* Nyheter.

Drapssiktet nordmann prøver å kjøpe seg fra tiltale

Phuket (NTB): Den drapssiktede nordmannen som i Thailand er tiltalt for å ha drept sin ekskjæreste og skjult liket i to og et halvt år, har tilbudt kvinnens familie et millionbeløp for å frafalle anklagene.

Rettssaken mot den 50 år gamle nordmannen startet tirsdag. Under rettssaken kom det fram at nordmannen tilbyr den avdøde thailandske kvinnens familie et millionbeløp for å få dem til å frafalle anklagene mot ham, skriver Dagbladet.

Ifølge avisen er det snakk om i overkant av 1,7 millioner kroner. Tilbudet er verken akseptert eller avvist, men bror til den avdøde kvinnen sa i retten at han vurderer å akseptere summen.

- Jeg får uansett ikke søsteren min tilbake, sa han.

Kvinnens levninger ble tidlig i fjor funnet i en søppelkonteiner i mannens luksusvilla i Phuket i Thailand. Da hadde hun vært forsvunnet siden sommeren 2009. Nordmannen skal i avhør ha forklart at kvinnen ved et uhell falt ned en trapp under en krangel mellom de to i 2009. Han skal ha fått panikk da han oppdaget at kvinnen var død, puttet henne i en søppelkasse og teipet igjen denne.

Søppelkassen ble funnet i huset til nordmannen - to og ett halvt år senere. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.