*Nettavisen* Nyheter.

Drapssiktet vil samarbeide med politiet

Alta/Tromsø (NTB-Jan-Morten Bjørnbakk): 48-åringen som er siktet for å ha skutt og drept sin ekssvoger Helge Mannsverk (52), er svært nedbrutt etter det som skjedde lørdag.

11.03.13 22:16

- Han har hatt det knalltøft. Vi snakker om familiemedlemmer her. Det er tre barn som har mistet sin far, og som min klient er onkel til. Han tar det veldig tungt. Det finnes ingen annen beskrivelse på dette enn at det er en tragedie, sier 48-åringens forsvarer Kjetil Nilsen til NTB.

I sitt første avhør med etterforskerne som ble avsluttet mandag kveld, forklarte 48-åringen at han ikke husker noen ting fra drapstidspunktet eller i tiden forut for drapet. Han skal ikke ha noen erindring verken fra drapet eller at han tidligere på dagen kjørte traktor i beruset tilstand og ble pågrepet av politiet etter tips fra sin ekssvoger, opplyser politiadvokat Ernst Pettersen til NRK.

Etter det NTB får opplyst, var Mannsverks kjæreste fra Alta til stede i hytta da skuddet falt. Den drapssiktede 48-åringen skal ha vist interesse for denne kvinnen tidligere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.