RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapstruet over DeGeneres hund

Sist oppdatert:
Den noe spesielle «hundesaken» til Ellen DeGeneres toppet seg da noen ringte inn drapstrusler.

(SIDE2:) Saken om den lille Brussels Griffon-terrieren til Ellen Degeneres har nå kommet helt ut av proposjoner.

Ga den til frisøren
Talkshowverten fikk lov til å ta til seg hunden fra byrået Mutts and Moms som omplasserer dyr. Men hunden gikk dårlig overens med Ellen DeGeneres' katter så hun ga hunden videre til frisøren sin.

Dermed reagerte Mutts and Moms på at DeGeneres brøt avtalen og reiste personlig til frisøren for å hente tilbake hunden.

De mener at DeGeneres har brutt avtalen og at frisørens familie ikke er den type familie de ønsket for terrieren.

Mandag ba Ellen DeGeneres tårefylt om at bikkja skulle leveres tilbake til frisøren. Etter innslaget fikk Mutts and Moms to kvinner, Marina Batkis og Vanessa Chekroun, drapstrusler, både på mobiltelefonen og via e-posten. Blant annet ble de truet med at byrået de driver skulle bli brent til grunnen.

Skulle levere tilbake
Årsaken til at hunden ble tatt fra familien er at frisøren har to døtre på 11 og 12 år. Byrået har som regel at små hunder ikke skal plasseres i familier med barn under 14 år. DeGeneres skrev under på et papir at hunden skulle tilbake til byrået om de ikke kunne beholde den.

Elllen DeGeneres sier via sin advokat, Kevin Yorn, at hun er lei seg for at damene i Mutts and Motts har fått trusler, og hennes mål med å be dem returnere hunden til familien var fordi jentene var så lei seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere