Drep, drep, drep

I «Untold Legends: The Warrior’s Code» skal du løpe rundt og slakte det du ser.

10.07.06 09:14

(Spillmagasinet): Actionrollespillet «Untold Legends: Brotherhood of the Blade» ble lansert sammen med PSP og er mest kjent for å ha noen vanvittig lange lastetider.

Guide:De gode PSP-spillene.

Du må vente i både år og dag før spillet starter eller det er ferdig med å laste inn et nytt område.

Mer av det samme

I oppfølgeren, «Untold Legends: The Warrior’s Code», har utviklerne redusert lastetidene. De er fortsatt for lange, men du må ikke lenger ha tålmodigheten til en tibetansk munk for å ikke irritere deg over dem.

Utviklerne har også funnet plass til noen nye typer figurer, litt nytt utstyr og et par ekstraangrep. Men de tilfører spillet ingenting og «Untold Legends: The Warrior’s Code» er mer av det samme.

Et korstog

Historien går ut på noe så originalt som å redde et kongerike fra onde krefter, og for å gjøre det må du utføre oppdrag av typen «Spreng fire maskiner!» eller «Drep han fyren!».

Oppdragene er krydret med en hel haug monstre og du skal drepe hvert eneste ett. «Untold Legends: The Warrior’s Code» er det voldsomste korstoget noensinne sett på PSP.

Med andre ord, alt du gjør er å løpe rundt i en hel haug huler og andre fantasiomgivelser og slakte ned det du ser. Innimellom blir du sterkere eller får nytt utstyr, noe som lar deg drepe enda større monstre. Og slik fortsetter det helt til kongeriket er reddet.

Rett-frem og lettfattelig

«Untold Legends: The Warrior’s Code» er med andre ord så lettfattelig og rett-frem som et spill kan være. Du trykker stort sett på slåknappen og knappen for å få tilbake helse, og det er det.

Som i de fleste andre actionrollespill er det det å finne så heftig utstyr som mulig, og ikke det å komme gjennom historien, som motiverer. Og jakten på kraftige sverd og solide rustninger i «Untold Legends: The Warrior’s Code» er akkurat passe morsom.

Sett det før

Både fiendene og omgivelsene er flotte å se på og artige og ha med og gjøre, og våpnene og magiene har så tåpelige navn og er akkurat så heftige som vi forventer. Du føler deg mektig og koser deg der du løper rundt og deler ut masser av skade.

Dessverre er «Untold Legends: The Warrior’s Code» altfor likt alle andre spill i samme sjanger. Selv om det er vellaget, så har vi sett og gjort det meste før. «Untold Legends: The Warrior’s Code» er gjentakende og du går lei.

I ny og ne

Du sitter med andre ord ikke og spiller i mange timer i strekk, men det tar aldri lang tid fra du gir deg og til du igjen er klar til dyst.

Er du ute etter lettbeint rollespillaction eller et spill du kan spille litt i ny og ne, er «Untold Legends: The Warrior’s Code» et godt valg.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.