RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dreper James Bond

Sist oppdatert:
I GoldenEye: Rogue Agent spiller du ikke James Bond. Du dreper James Bond.

Electronic Arts synes ikke det er noen vits i å redde verden – når du kan regjere den. TV 2 Spillsonen har prøvd.

Med hjelp fra Matrix’ kostymedesigner Kym Barret og mannen som står bak designet til de første James Bond-filmene, Sir Ken Adam, har EA skapt et Bond-spill litt utenom det vanlige.

I Rogue Agent spiller du ikke helten, men skurken. For brutal og blodtørstig for MI6 kastes du ut i kulden, men finner snart en ny venn i superskurken Auric Goldfinger. Han ligger i krig med Bond-universets erkeskurk Dr. No, og du hjelper til.

Mer Halo enn Everything or Nothing
TV 2 Spillsonen har testet GoldenEye: Rogue Agent og spillet er en typisk førstepersons skyter som minner mer om Halo enn Everything or Nothing.

Du kastes inn i spillet i klassiske omgivelser fra Moonraker, og merker snart at du faktisk er en brutal jævel. Faktisk oppfordres du til det.

Henger det en fyr på utsiden av et gjerde, snart på vei ned i den sikre død kan du ikke kun skyte ham, du kan tråkke på fingrene hans til han faller isteden. Ah – det er deilig!

Den kunstige intelligensen er imponerende. Alle motstanderne dine gjemmer seg effektivt bak kasser og vegger. De responderer også til ditt handlingsmønster. Er du tøff i trynet og virkelig gyver løs på dem, blir de redde og ikke fullt så ivrige etter å ta deg.

GoldenEye: Rogue Agent virker som et frekt spill og selv om vi ikke fikk den helt store James Bond-følelsen av brettet vi prøvde, bør ikke det bety at spillet ikke fullfører sin misjon. De har tross alt legender på laget.

Som FPS er det ikke sikkert GoldenEye: Rogue Agent vekker den største interessen, men en skal ikke dømme for tidlig.

Spillet kommer i butikken før jul.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere