RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erik Berge (Østlands-Posten)

Drept mens kjæresten sov

Sist oppdatert:
Det skulle være en romantisk helg i Stavern for den 27 år gamle bergenseren og kjæresten. I stedet endte det i tragedie.

- Helt alminnelige, greie gjester, som det ikke var noe bråk med, sier daglig leder ved Hotell Wassilioff, Gunnar Lossius Berseth, til Bergensavisen (BA).

Tordeskiold Pub ligger bare 20 meter oppi gaten i lille Stavern, men bergensmannens kjæreste hadde gått hjem på hotellet da avdøde ble brutalt overfalt og skamslått. Søndag døde han av skadene, og tilbake i Stavern sitter lamslåtte kollegaer.

- Kjæresten hans fikk beskjed utpå natten om hva som hadde hendt. De skulle ha en helg sammen her, og så skjer dette. Det er bare utrolig tragisk, og vi har det veldig tungt nå, sier Hans Jakob Gaupen, fagsjef ved Sjøredningsskolen i Stavern. Dette er Redningsselskapets kurssenter, der 27-åringen for tiden gikk på kurs.

Han har også tidligere vært stasjonert i Stavern, som maskinsjef på redningsskøyten Askerbæringen, der han snart skulle mønstre på igjen etter en periode på skøyten Halfdan Grieg, som er stasjonert på Kleppestø.

Mannskapet på redningsskøytene går skift, en måned på og en måned av, og den avdøde bodde til vanlig i Bergen. I helgen hadde han kjæresten på besøk i Stavern, men utfallet av frihelgen ble tragisk, etter en episode som kan virke som blind vold.

For natt til søndag ble han altså angrepet av en 20-åring som påførte ham store skader med en rekke slag mot hodet. Han ble operert på Ullevaal søndag, men livet sto ikke til å redde.

20-åringen blir i dag avhørt av politiet.

Følg saken videre i BA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere