RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drepte kameraten med jaktkniv

(Google)
21-åringen sier han aldri mente å drepe kameraten.

- Dette var bestekameraten hans. Min klient ser på dette dødsfallet som et tragisk uhell og erkjenner straffskyld for uaktsomt drap, sier forsvarer Vidar Lind Iversen til Nettavisen.

Mandag møter han i Oslo tingrett tiltalt for forsettelig drap. Mannen nekter straffskyld og vil forklare at han aldri mente å drepe kameraten sin, og at han derfor bare bør dømmes for uaktsomt drap.

- Han forklarte seg for politiet den aktuelle natten og har hatt den samme forklaringen hele tiden. Han har sagt at han ikke førte kniven aktivt inn, sier Iversen.

Drapet skjedde i en blokkleilighet på Høybråten natt til lørdag 29. september 2012.

21-åringen ble knivstukket da han gikk imellom en krangel mellom den drapssiktede kameraten og en tredje person. Han ble kjørt til Ullevål sykehus der han døde av skadene samme formiddag. Han døde av forblødninger som følge av et åtte til ni centimeter dypt knivstikk i magen.

- Hvorfor hadde din klient en jaktkniv med seg?

- Han hadde ikke med seg jaktkniven. Det var hans leilighet, forklarer Iversen og sier at han ikke ønsker å gå inn på detaljer i saken før mannen skal forklare seg i retten mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere