RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drikkeproblemer og pappakrangel

Sist oppdatert:
Det er ikke lett for partyelskeren Lindsay Lohan disse dagene. Skuespiller og sangeren innrømmer at hun har begynt å drikke igjen.

(YEYE): Lindsay har begynt å drikke igjen og hun har trøbbel med faren.

Klarer ikke å være tørr
Det er ikke lett å slippe tak i gamle vaner. Partyelskeren Lindsay Lohan innrømmer at hun har begynt med drikkingen igjen.

FARGESPRAKENDE: Lindsay i en fargerik paljettkjole og fedorahatt.

Elsker alkohol
Skuespillerinnen har vært inn og ut av rehab i håp om og kvitte seg med alkohol- og stoffmisbruk, men det ser ut til at stjernen ikke klarer å leve et tørt liv likevel.

-Jeg drikker massevis av grønn te, og så drikker jeg et glass champagne eller to om kvelden, sier Lohan til The Observer.

Pappa Michael liker ikke lesbeforholdet
Det blir stor kjendisfest når Lindsay feirer på Hollywood-hotellet Peninsula Hotel den 8. august. Faren hennes, Michael Lohan, får derimot ikke lov til å komme. Lindsay har blitt kjempeskuffet og såret over farens intoleranse av forholdet mellom Lindsay og lesbekjæresten Samantha Ronson.

(Kilde: bt.dk)

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere