*Nettavisen* Nyheter.

Drillo ga drømmetall

Aldri før har flere nordmenn sett en fotballkamp på web-TV enn da Norge sensasjonelt slo Tyskland.

- Ett av de største løftene i norsk web- og web-tv-historie, sier TV 2 Sumoredaktør Helge Høibraaten etter fotballfesten i Tyskland.

Det var ikke bare sportslig Drillo-comebacket ble fulgt med spenning onsdag kveld. Kampen ville også vise om web-tv var i stand til å håndtere massene av norske fotballfans som ville få med seg Drillos comeback.

- Dette er et av de største løftene i norsk web- og web-tv-historie. Aldri før har noen vært i stand til å levere attraktivt innhold til så mange. Vi er meget fornøyd med salget, dette er vanvittig bra, sier Høibraaten til tv2sporten.no.

TV 2 vil ikke ut med tall, men i web-sammenheng er tallene historiske høye. Det var mange tusen nettbrukere som fulgte kampen.

Sportssjef Bjørn Taalesen i TV 2 var nervøs på forhånd, men puster nå lettet ut etter at det norske telenettet holdt unna den massive interessen fra mannen i den norske gata.

- Det er veldig betryggende å se at vi håndterer den enorme trafikken med tanke på trøkket som kommer som en følge av den norske fotballavtalen. Alle rapporter vi har fått så langt sier få og ingen problemer for brukerne til tross for den enorme pågangen, sier Taalesen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kasper Wikestad / Digitalsport (Kasper Wikestad / Digitalsport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.