RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dristig, søtt og sexy

Sist oppdatert:
Søtt og lekkert, dypt utringet og sexy. Det var mote for både hvermannsen og de mer dristige da Oslo Fashion Week startet torsdag. Se bildene her.

(SIDE2): Onsdag kveld gikk den offisielle åpningen av stabelen i ærverdige Posthallen. Der viste de 10 nominerte til magasinet HENNEs designpris «Nåløyet » utdrag av sine vår- og sommerkolleksjoner for 2005.

Se hvem som vant «Nåløyet»

Eksportmuligheter
En av Norges fremste designere Ove Harder Finseth kom med et godt råd til norske designere som vil gjøre det stort.

- Følg drømmene og jobb hardt så går det som regel bra, sa han optimistisk.

Oslo Fashion Week har som mål å hjelpe nyutdannede og etablerte norske designere med å skape et større marked hjemme i Norge, samt skape eksportmuligheter.

Nå ser det ut til at iniativtager Pål Vasbotten og Oslo Fashion Week har etablert seg som en viktig aktør innen norsk klesdesign.

Nykommer
Oslo Fashion Week presenterte en nykommer i bransjen. Og i år var det designeren Sølvi Høibakken fra Gausdal. Hun har studert design i London og hennes kolleksjon er for kvinner og inneholder kåper, kjoler og buksedresser med tilbehør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere