*Nettavisen* Nyheter.

Dristige kjolevalg

Hollywoodyndlingene Sienna Miller og Anne Hathaway fikk blitzregnet til å hagle da de ankom den røde løperen på det britiske kleesmerket Marchesas fest i New York.

(SIDE2): Sienna Miller, som er aktuell i den kommende filmen «Factory Girl», var vertinne for kvelden og stilte i en ultra kort hvit kjole som selvfølgelig var designet av kleesmerket Marchesa.

Marchesa er et av de hotteste merkene når stjerner fra begge sider av Atlanteren trenger en kjole de kan entre den røde løperen med. Penelope Cruz, Mischa Barton og Scarlett Johansson er noen av deres høyprofilerte fans, skriver Hello Magazine.

«The Devil Wears Prada-stjernen» har tidligere uttalt at hun var en «guttejente» da hun var liten. Da hun onsdag ankom festen i New York ikledd en fotsid rød kjole med bar rygg var det ikke mye som tydet på at hun er en tomboy nå lenger. Sammen med Sienna var hun kveldens vakreste.

Supermodellene Helena Christensen og Karolina Kurkova spradet også ned den røde løperen slik bare catwalkmodeller av dette kaliberet kan.

Se flere bilder nederst

Følg Side2 på mobilen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.