RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drita 60-åring bak rattet

Midt på lyse dagen kjørte en seksti år gammel mann dritings rundt i en varebil.

Mannen blåste seg til hele 1.64 i promille en og en halv time etter at vitner hadde observert mannen valsende ut av en butikk. Han satte seg deretter inn i en varebil og kjørte avgårde. Fyllekjøringen skjedde i Haakonsvernveien.

I og med at det gikk såpass lang tid fra kjøringen til promilletesten ble tatt, kom spørsmålet om han kunne ha drukket seg dritings etter å ha parkert bilen frem i retten. Politiet viste da til funn av en tom ølflaske de hadde funnet i varebilen da de kom for å hente mannen. Sekstiåringen har også i politiavhør innrømmet at det bare var en bonski igjen av flasken da han parkerte bilen.

Vanligvis blir førerkortet inndradd i minimum to år ved fyllekjøring. Mannen er avhengig av førerkort i jobben sin, og ba derfor om å få lappen tilbake i påvente av dom i saken. Retten mente at mannens oppførsel var så uforsvarlig at de ga politiet tillatelse til å inndra mannens førerkort mens saken behandles.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere