RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dritings ekorn blir konge

Hvor ofte kan du spille en dritings ekorn som pisser seg framover i et spill?

Dette spillet er opprinnelig et Nintendo 64-spill, og jeg skal ærlig innrømme at jeg verken har hørt om det før og selvfølgelig da heller ikke spilt originalen. Versjonen jeg fikk i hendene en vakker mandags morgen skulle være en komplett ny versjon av det samme spillet, med Live-muligheter.

La oss bare begynne med tre ting: Hater du britisk humor, plattformspill generelt eller spill som blander sjangere kan du la være å kjøpe dette spillet.

Humoren er fullstendig tilstedeværende i hele spillet, mange elementer er fra plattformspill – men elementer er lånt fra spill som Mario Kart og flere skytespill. Alt i alt: Vanskelig å forklare, men noe som må oppleves.

Enspillermodusen er en utrolig opplevelse. For det første er grafikken så bra som man kan drømme om at X-box-spill kan klare å levere. Det betyr noen lastetider, men som flere gutter har uttalt: Har du den vakreste dama i verden på baderommet er det greit å vente litt ekstra. Lyden er omtrent like bra, og stemmetalentet til mannen som er Conker er stort. I tillegg er spillet utrolig spillbart (klarer du å finne den røde B-knappen? Fint, da klarer du dette spillet).

Det som skulle være det store nye i dette spillet var flerspillermodusen. Vel, det funker ikke helt. Litt gøy, men absolutt ikke noe du husker lenge. Egentlig virker det som om live-delen var noe de bare kastet på fordi de kunne.

Når det er sagt, har du aldri satt dine ben i Nintendo 64-versjonen, elsker å le og spille og synes plattformspill er gøy (med stor blanding av andre typer spill): Kjøp dette.

Å, vel – humoren er så voksen at dette passer ikke for barn. At du må drikke deg full og pisse på noe for å komme videre er kanskje ikke noe man vil at syvåringen skal leke rundt med.

¿ men herregud så vakkert dette er.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere