RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drittlukten ble uutholdelig - fly måtte snu

Et British Airways-fly fra London til Dubai måtte snu etter en drøy halvtime på grunn av drittlukt fra et tett toalett.
Et British Airways-fly fra London til Dubai måtte snu etter en drøy halvtime på grunn av drittlukt fra et tett toalett. Foto: Brian Lawless
Sist oppdatert:
Passesjerene ble 15 timer forsinket.

Et British Airways-fly som skulle fra Heathrow i London til Dubai torsdag kveld måtte snu etter bare 30-40 minutter i lufta på grunn av et tett toalett.

Da kabinpersonellet ikke klarte å fikse toalettet, ble drittlukten etterhvert så uutholdelig for passasjerene at flyet måtte snu, skriver Daily Mail.

- Sinnsykt! Flyet vårt til Dubai snudde på grunn av drittlukt fra toalettet. 15 timer til neste fly, skriver Abhishek Sachdev på Twitter.

Sachdev forteller til Daily Mail at da passasjerene ankom Heathrow igjen ble de fortalt at de kunne komme seg av gårde med et nytt fly bare tre timer senere. Men det ble til slutt 15 timer.

- Det er skuffende å miste en hel dag av turen. Du kan kanskje forvente at slikt skjer med et mindre flyselskap, men man forventer ikke slikt fra British Airways, sier Sachdev.

British Airways kom senere med en beklagelse, hotellovernatting og matkuponger som plaster på såret.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere