RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Mobilen)

Drittmobilen som nekter å dø

Sist oppdatert:
Det eneste vi liker med denne mobilen er batteriet.

[Mobilen.no]: E2370 er en rimelig mobiltelefon som er bygget for å tåle litt ekstra.

Finn beste pris på Samsung E2370

Den fungerer bra til det som er mobiltelefonens viktigste funksjon – samtaler, men kommer til kort på de fleste andre områder..

Dårlig kamera
Med et kamera som bare kan ta knøttsmå bilder blir dette ikke noe reservekamera. Bildene blir dårlige og egner seg knapt til MMS.

Musikkspilleren gir dårlig lyd, og det er bare plass til en eneste MP3-fil i telefonens interne minne. Det er ikke mulig å bruke større minnekort enn 2 GB.

Tastaturet er bra, og telefonen tåler større påkjenninger enn de fleste mobiler.

Med sin enorme batterikapasitet og solide chassis er telefonen som skapt for teltturer og andre utskeielser som innebærer røff behandling og dårlig tilgang til strømnett.

Savner GPS
Vi hadde gjerne sett at det var GPS i telefonen, men dette er mobiltelefonen for deg som fremdeles vet hvordan man bruker kart og kompass, og som bruker mer penger på frimerker enn på tekstmeldinger.

Til sin bruk er telefonen god nok. Men for de aller fleste av oss vil den aldri kunne bli noe mer enn en driftssikker ekstramobil, og det finnes uansett mye bedre alternativer.

Her er to tøffe mobiler du heller bør prøve:

Samsung B2100. Forgjengeren til E2370 var enda litt tøffere. Ikke like god batterikapasitet, men ellers bedre på de fleste områder.
Sonim XP3. Pansermobil som tåler mye mer av både deng og drukning.

Les hele testen av E2370 på Mobilen.no

Terningkast: 2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere