RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anders Hallberg

Drøm deg bort til vårmoten

Se Bik Boks herlige vår- og sommerkolleksjon.

(SIDE2): Denne våren henter Bik Bok inspirasjon fra 80 og 90-tallet med nostalgiske minner fra hippe serier som «Blossom», «Beverly Hills 90210» og filmen «Jakten på Susan» med Madonna.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

SE FLERE BILDER LENGER NED

Korte kjoler
Kjolene er korte og trange (bodycon), blekede jeans kombineres med store topper og blonde BH-er, en vanlig T-skjorte blir tilført skulderputer. Den elskede og hatede sykkelshortsen er tilbake i motebildet og kommer i flere varianter som kommer til å titte fram under vårens shorts og kjoler.

Chanel-look
Med inspirasjon fra de to siste Chanel-filmene finner vi plagg med kombinasjonen blått/hvitt og sort/hvitt med gulldetaljer. Maritime striper er alltid en vinner når vi nærmer oss våren, og disse blir også å finne i forskjellige varianter i vårkolleksjonen til Bik Bok.

Pastellfarger
Fargespekteret går fra pasteller til lys rosa, lys blå, mye hvitt og blomstermønster. Første del av vårkolleksjonen er i butikk fra uke 6-11, mens andre del er i butikk fra uke 12-17.

La deg inspirere allerede nå!

SE BILDESPESIALET LENGER NED!

SE FLERE BILDER FRA KOLLEKSJONEN HER:

2781

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere