RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømme-debut!

Sist oppdatert:
Mandag ble det full pakke for Erik Huseklepp. Mål etter 20 sekunder, godt spill og kåret til Branns beste spiller. Gutten er på toppen av det hele ekte bergenser, bedre kan det ikke bli.

Huseklepp fikk sin første Stadion-kamp fra start da Brann banket Fredrikstad 4-0 i kveld. Moren, som var til stede på kampen, hadde knapt nok satt seg ned før sønnen hadde satt mer enn 12 000 elleville bergensere i ekstase. Resten av kampen fortsatte Huseklepp med storspill og var delaktig i Branns 2-0-scoring også. I kveld var det rett og slett et 83 minutters eventyr for debutanten.

- Dette var helt utrolig! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men det var en vanvittig følelse å score på Stadion og høre jubelbrølet fra alle tilskuerne. Det var også stort å høre navnet mitt bli ropt opp, forteller Huseklepp.

Erik Huseklepp som er sønn av den tidligere storspilleren Ingvald Huseklepp fikk et godt råd med på veien av faren.

- Han ba meg våge å gjøre min egen kamp. Og det gjorde jeg.

Huseklepp, som har gått på Stadion så lenge han kan huske, hadde ikke planlagt hvordan en eventuell scoring skulle feires og han hadde ikke trodd at kampen skulle gå så bra for hans egen del.

- Målet var å komme inn og gjøre en god kamp. Jeg er godt fornøyd med innsatsen. Jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så bra, sier Huseklepp.

Veien fra juniorfotball i Vadmyra til A-lagsfotball i Tippeligaen og Brann har ikke vært en dans på roser. Men mot Fredrikstad fikk han vist alle som har tvilt på ham hvilket talent han besitter. Ja, faktisk spilte Huseklepp så bra at de færreste savnet Kvisvik, selv om minnet av østlendingen var så nært så nært.

- Det var utrolig bra å få vist alle som har tvilt på meg hva jeg er god for. Jeg skal ikke erstatte Kvisvik, men fortsette å gjøre mitt beste for Brann og utvikle meg, sier Huseklepp, og legger til:

-Nå skal jeg først og fremst fokusere på å komme ned på jorden igjen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere