RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmen på den røde løper

Sist oppdatert:
Designer Zac Posens kjoler er som skapt for de store glamfestene.

(SIDE2): Den amerikanske designeren er omfavnet av stjerner som Gwyneth Paltrow, Uma Thurman og Liv Tyler. Beyoncé Knowles, Mischa Barton og Helen Mirren er også noen av hans største beundrere.

De elsker Zac for hans fabelaktige drømmekjoler, designet med tanke på de aller største begivenhetene den røde løperen har å by på. Prisutdelingene. Blitzregnet eksploderer rundt stjernene mens ivrige motejournalister spør og graver om kjolene de har på seg. «Zac Posen» smiles det ofte tilbake. Den unge designeren vet å sko seg der han får mest oppmerksomhet.

Se og diskuter kjolene nederst i saken!

Tidlig suksess

27-årige Zac vokste opp i New York med kjendisvenninner som Claire Danes og Lola Schnabel (datter av filmskaperen Julian), og skapte seg raskt et navn da supermodell Naomi Campbell ble sett i en av hans kreasjoner i 2000. I dag er han en av de aller største designerne i USA og suksessen vokser for hver kolleksjon han kreerer.

Sexy og feminine

Stjernene faller for hans kjoler fordi de er feminine og sexy uten å være vulgære på noen måte. 1930 - og 1940-tallet inspirerer Zac generelt, nettopp på grunn av de flatterende snittene epokene er kjent for. Hans haute couture-kjoler er en drøm i stretch sateng, draperte med mye stoff og selvsagt i ultrafeminine snitt.

- Jeg lager kjoler for kvinnen som vet hvem hun er. Hun som går selvsikkert nedover gaten og ber menn dra til hel..., skal Zac ha uttalt.

Vårens kolleksjon bestående av mange vakre kjoler er den vi kan forvente å se på de store festene som venter stjernene utover vinteren - Oscar-utdelingen, Golden Globe (hvis den da ikke avlyses ), Tony Awards, Brit Awards, MTV Awards... Kolleksjonen denne vårsesongen er inspirert av filmen «Days of Heaven» og av den religiøse Shakers-sekten som holder til i USA.

Se de vakre kjolene nederst i saken!

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere