*Nettavisen* Nyheter.

Dro opp kjolen på TV

Foto: Thomas S. Reisæter

Dorthe Skappel trakk opp kjolen og viste fram sine blåmerker under «Isdans».

28.04.07 00:11

(MANGLERUD/SIDE2): Det har tydeligvis gått hardt for seg under treningen før denne fredagens runde av «Isdans». Etter at Dorthe og Janusz gikk sitt parløp til karakteren 19,5 viste God Kveld Norge programlederen sin mørbankede rumpe til Norges TV-seere.

- Jeg har trent på å gå alene, uttalte hun før hun skulle i ilden. Jeg håper virkelig det syns, la hun til.

Se bildene nederst i saken

Dorthe prøvde seg også på et hopp som heter tå-loop, uten å lykkes fullstendig. Dommerne var ikke helt overbevist de heller.

LES OGSÅ: Dorthe tapte for tent Ellefsen

LES OGSÅ: Ingen erstatter Sandra

- Jeg er imponert over presentasjonen, men den tå-loopen kan jeg dessverre ikke godkjenne, uttalte dommer Bjørg Røsto Jensen mens publikum buet.

- Det er veldig vanskelig å være halvsexy på isen samtidig som man skal passe på alt annet, sa Dorthe etter at hun var ferdig med løpet.

- Du har mye kropp å koordinere og fallhøyden er stor, sa dommer Vibecke Sørensen, og la til at hun ser at Dorthe har trent hardt.

DISSE DELTAGERNE DANSET I KVELD: Dorthe Skappel og dansepartner Janusz Komendera, danser til «Time of my life» (Bill Medley og Jennifer Warnes). Per Christian Ellefsen og dansepartner Marianne Fjørtoft, danser «You never can tell» (Chuck Berry). Pål Anders Ullevålsæter og dansepartner Anna Pouchkova, danser til «I don’t wanna miss a thing» (Aerosmith). Jim Martinsen og dansepartner Kaja Hanevold, danser til «Show Me Heaven» (Maria McKee).

Se Dorthe Skappel på isen fra premieren fredag 13.april:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.