Drømmeøy på billigsalg

I april ble øya Lille Finnsholmen lagt ut for salg til ni millioner kroner. Nå er den på sommersalg. Se bildene her.

07.07.08 14:35

(iOslo.no) Prisen på den 2500 kvadratmeter store øya like ved Brevik og Langesund er nå satt ned til 6, 9 millioner, et prisavslag på hele 2,1 millioner kroner. Det begrunner eiendomsmegler Marius Berger i Privatmegleren Prestige slik:

- Generelt er markedet utrolig mye roligere nå og selgerne må jenke seg ned. De salgene jeg har gjort langs sjøen i år har stort sett gått ned 10- 12 % i forhold til den opprinnelige prisantydningen, sier Berger til iOslo.no.

Les mer:Kjøp din egen drømmeøy.

To timer unna
Øya ligger fem-ti minutter unna både Stathelle og Langesund i båt. Kragerø er en drøy halvtime unna, mens fra Oslo bruker man cirka to timer. Marius Berger sa til iOslo.no i april at kjøpere fra Oslo er de mest nærliggende til å ta over nimillionershytta, men han utelukket heller ikke lokale kjøpere. Nå vil eierne bare få solgt.

- Selgerne på Lille Finnsholmen ba meg gå ned til 6,9 millioner kroner fordi de ønsker å bli kvitt den i år, forteller han.

Ingen bud
Det kraftige priskuttet har så langt ikke gitt resultater.

- Det er et par uker siden vi kuttet prisen og det har ikke resultert i voldsomt mange henvendelser, understreker han.

- Jeg har én interessent, men foreløpig har det ikke kommet noen bud på eiendommen.

Øya har både badebukt, brygge og egen spiseplass uten innsyn. Det er hentet inn rammetillatelse både for ny hytte og nytt anneks på øya, opplyser eiendomsmegler Berger.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.